Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Schools Out 2011

Για τρίτη συνεχή χρονιά διοργανώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις SchoolsOut για το κλείσιμο της σχολικής χρονιάς που περιλάμβαναν τουρνουά μπάσκετ 3on3, συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα και φεστιβάλ graffiti.

Στον τελικό του τουρνουά 3on3 οι K.M.Π. με τους Ξανθόπουλο A, Τσαούση Α, Σταυρίδη Ε και Χατζηηλιάδη Σεραφείμ βρήκαν τελικά περισσότερες λύσεις απέναντι στους FAB4 των Πανταζή Χ, Νικηφορίδη Π. Πετρίδη Μ και Κυριακίδη Γ και κατάφεραν να επικρατήσουν μετά από έναν τελικό γεμάτο ένταση.Τα κορίτσια του Απόλλων Πτολεμαϊδας ανέλαβαν να προσφέρουν υπηρεσίες διαιτητών, γραμματείας αλλά και κριτικής επιτροπής στο διαγωνισμό καρφωμάτων όπου ανακήρυξαν νικητή τον Τσολάκη Γιώργο. Ενώ στον διαγωνισμό τριπόντων την έκπληξη έκανε η Γεωργία Αθανασιάδου που επικράτησε αγοριών και κοριτσιών με το ποσοστό ευστοχίας της να αγγίζει το 40%.


Περισσότερες από 20 παρέες έκαναν graffiti στους τοίχους εντός και εκτός 4ου Γυμνασίου, άλματα στις ράμπες που είχαν στηθεί με ποδήλατα αλλά και skate, με την ασφάλεια Πτολεμαιδας να τιμά την εκδήλωση με την εμφάνιση της καθώς σπανίζουν οι εκδηλώσεις όπου τα παιδιά να μπορούν να κάνουν graffiti ελεύθερα.


Η εθελοντική διασωστική ομάδα Πτολεμαΐδας πιστή στο ραντεβού της σε εκδηλώσεις που προωθούν τον αθλητισμό και τον πολιτισμό εγγυήθηκε, όπου παρίστατο η ανάγκη, την ιατρική περίθαλψη των μαθητών.

Με λιγότερο κόσμο από άλλες χρονιές, αλλά με μεγαλύτερη ζωντάνια και ενθουσιασμό η εκδήλωση έκλεισε με την μουσική των Liliputian Carnival(Ska/Punk), των Amethyst (ελληνικό Rock/Hard Rock) και των SNC (RAP)
Καθοριστικής σημασίας ήταν η οικονομική στήριξη της Ε.Λ.Μ.Ε. Εορδαίας και του νεοεκλεγέντα προέδρου της κ. Νίκου Πολυχρονίδη που κάλυψε το 60% του κόστους της εκδήλωσης.

Την πραγματοποίηση της εκδήλωσης υποστήριξαν ποικιλοτρόπως :
Το Κέντρο Μηχανών Γραφείου Ηλιόπουλος Γεώργιος, το Αρτοποιείο Κεφαλίδης, το καφεκοπτείο BRAΖIL, ο μουσικός παραγωγός Χάρης Ευσταθιάδης, η Διευθύντρια του 4ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας κ. Μάρκου Σοφία και διευθυντής του Γυμνασίου Περδίκκα κ. Παππάς Γιώργος.
Επίσης, δώρα στα παιδιά προσέφεραν τα BattleΝet Πτολεμαϊδας (80 ώρες δωρεάν σε 16 μαθητές).

Η εκδήλωση μας πάνω από όλα αποσκοπούσε στο να πείσει τα παιδιά για την αξία του ¨ Παρεϊστικου ¨ αθλητισμού ως τρόπου διασκέδασης και τρόπου ζωής. Κάτι που θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να επιτευχθεί.O Α.Σ. Φοίνικας Πτολεμαϊδας αισθάνεται τη ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο στην διεξαγωγή του Schools out 2011
Τέλος, για τυχόν λάθη ή παραλήψεις, ζητάμε συγνώμη από όσους πιστεύουν ότι αδικήθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο και δεσμευόμαστε για μία ακόμα αρτιότερη διοργάνωση μελλοντικά. Όσο για τους ενήλικες φίλους του μπάσκετ υπόσχόμαστε ότι σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα διοργανώσουμε τουρνουά 3on3 για ενήλικες.
Ο πρόεδρος του Α.Σ. Φοίνικα Πτολεμαιδας
Ταργοντσίδης Ανδρόνικος


Περισσότερες φωτογραφίες στο
https://picasaweb.google.com/perdikkasgames/3on3Graffiti2011
Το κόστος της εκδήλωσης ανήλθε στα 480 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου